Galvos skausmų ir migrenos priežastys

PAGRINDINĖS GALVOS SKAUSMŲ IR MIGRENOS PRIEŽASTYS

Norint išnagrinėti ir išspręsti galvos skausmų priežastis turit žinoti žmogaus ir mus supančio pasaulio daugiamatiškumo ir ne tik principus… Kiekviena problema ar skausmas yra duodamas žmogui tam, kad jis susimąstytų ir ieškotų priežasčių  ir nuosekliai tobulėtų, aišku bus atvejų, kad išspręsti skausmui tik užteks pakoreguoti mitybą ar miego vietą, tačiau bus atvejų kuomet reikės sprendimų apimant visus lygius įskaitant ir baudos taškų (karminių dalykų) išsprendimą, ypač tais atvejais, kai per daugybę metų jūs savo netinkamu elgesiu ir veiksmais jų priaktyvavot tūkstančiais ar net milijardais. Pagrindinis visatos principas yra toks – kentės tas organas su kuriuo Jūs padarėt visatos taisyklių pažeidimus/pridarėt žalos kitiems. Šiuo atveju jeigu jus mintyse persekiojat, keikiat, užgauliojat, žeminat kitus žmones ir pan. t.y. jei iš jūsų galvos nuolat spinduliuoja agresyvus minčių srautas jūs nuo visatos už tą agresiją gausite tiesiogine prasme per savo galvą… Aišku visata jūsų nemuš su kuolu, tačiau kiekvienąkart pasiųsdami kitiem žmonėm ar visatai agresyvių minčių paketą, jūs kartu aktyvuojate savo ankstesnių gyvenimų ar giminystės ryšių kitiem žmonėm padarytus galvos trauminius epizodus irt.y. jūs jausite, bei taip pat kentėsite kaip tie nukentėję žmonės, t.y. už agresijos pliūpsnį mokėsite 1val skausmu,  tuos dalykus medicina vadina Migrena.
✅ Lėtiniai galvos skausmai bendru atveju būna dėl bendro organizmo užterštumo, t.y. vartojat alkoholį, valgot E raidėmis užnuodytą maistą, mažai judant, vartojat cheminius vaistus, apsinuodijus švinu ar kitais sunkiaisiais metalais, nemokant tinkamai elgtis su savo fiziniu kūnu ir t.t
✅ Lėtiniai galvos skausmai taip pat labiau būdingi silpnos energetikos žmonėms t.y. jei jūs nemokate elgtis su savo energija arba nesilaikot energetinių praktikų saugumo technikos taisyklių, nesilaikot tinkamo darbo ir poilsio režimo, miegat geopatogeninėse zonose ar parazitinių energetinių tinklų (hartmano, vitmeno kari, šimtametrio ir t.t) susikirtimo vietose, kuomet tie taškai patenka į jūsų galvos zoną, silpnos energetikos žmones taip pat jaus skausmus dėl banginio poveikio pvz. wifi ir 4g, 5g, haarp ir kitų spinduliavimų.
✅ Pagrindinės galvos skausmo psichosomatinės priežastys būtų: agresija kitų žmonių ir visatos atžvilgiu, nemokėjimas susidoroti su stresu, kas yra stresas ir kokios jo pagrindinės priežastys plačiau skaitykite čia: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=601376223530687&id=249022482099398 arba ilgalaikės užnuodytos mintys ir emocijos  ir kiti šios grupės energetiniai teršalai.

MIGRENINIAI GALVOS SKAUSMAI:


✅ Migreniniams galvos skausmams yra būdinga staigi pradžia ir staigi pabaiga, dažniausiai jie kartojasi tam tikru periodiškumu, norint suprasti jų kilmę, turit suprasti mūsų visatos priežasties ir pasekmės dėsnį (karminius dalykus).  Migreniniai galvos skausmai yra kaip ir aprašyta aukščiau per jūsų visatos taisyklių ir tvarkos nežinojimą aktyvuoti jūsų giminaičių ar jūsų ankstesnių gyvenimų baudos taškai t.y. kitiems žmonėm padarytos galvos traumos, kurios periodiškai projektuojasi jums … (pvz jūs ankstesniame gyvenime ar jūsų giminaičiai suknežinot žmogui kaukolę ar padarėt kitą galvos traumą pvz. peršovėt galvą, tai šiame gyvenime jei savo veiksmais aktyvuosit šį epizodą  jausit tą patį ką jautė tas nukentėjęs žmogus, jei tas žmogus patyrė sakykim 1000balų skausmą jums gali būti daroma švelnia forma pvz. 10 kartų po 2 valandas projektuosis 100 balų galvos skausmas ) tuos jūsų pačių aktyvuotus baudos taškus galima arba iškentėti arba savanoriškai išspręsti. Geresnis variantas yra išspręsti, nes tokių epizodų gali būti nuo 1 iki iki keliolikos tūkstančių t.y gali ir ~20 tokių gyvenimų gali neužtekti, kad visus juos iškentėti. Atradus ir išsprendus tos srities baudos taškus energijos pratekėjimas atsistato ir skausmas liaujasi iškart ir visam laikui. Taigi yra 2 populiariausi šios problemos sprendimo būdai: 1.Medicininis – cheminiais preparatais mažinant žmogaus jautrumą ir blokuojant simptomatiką (veikia kol yra vaistų poveikis) 2. išsprendimas priežasčių lygyje (vieną kart išsprendus daugiau nebus skausmo dėl tos priežasties visą gyvenimą) kiekvienas renkasi kuriuo būdu spręsti.

Kaip tuos dalykus galima korektiškai išsprėsti yra mokoma „Daugiamatiškumo mokykloje“ kam aktualu

✅ Bendrai apie skausmus ir galimus jų sprendimus priklausomai nuo žmogaus suvokimo lygio plačiau skaitykite čia : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=603387246662918&id=249022482099398

Audrius